PAGUAJ ME KËSTE PA KAMAT

BIT ofron program për gastronomi dhe shitje, për biznese të veprimtarive të ndryshme.

Duke marrë parasysh gjendjen pandemike BIT së bashku me partnerët e saj ka lansuar një ofertë promocionale, e cila ju mundëson bizneseve që të pajisen me program dhe mjete tjera përcjellëse me afat pagese deri në 12 këste me 0% interes, 0% shpenzime administrative.

Me mbi 15 vite përvojë të kompanisë dhe me më shumë se 23 vite përvojë individuale të themeluesve tanë, ne e kemi fituar reputacionin për përformancë të lartë dhe besueshmëri e cila është e bazuar në ofrimin e shërbimeve dhe produkteve të cilat përfaqësojnë inovacion dhe kualitet për një rang të gjerë të industrive.

Ne jemi një kompani që ofrojmë në treg një gam të gjërë të produkteve (programeve) për shitje me pakicë dhe shumicë, si: barnatore, market, butik, vegla pune, keramika, librari, free shop, veshmbathje gjithashtu edhe për gastronomi: caffe bar, restaurante, piceri etj.

Duke ofruar në treg siguri dhe korrektësi në shërbimet tona ne tani numërojmë
mbi 700 klientë në tërë Kosovën dhe mbi 5000 përdorues që punojnë dhe veprojnë me aplikacionet tona.

Çka ofrojnë aplikacionet tona:

 • Siguri të lartë,
 • Formë të thjeshtë të shitjes,
 • Raporte të ndryshme materiale,
 • Raporte të ndryshme financiare,
 • Raporte periodike,
 • Librin e shitjes dhe blerjes,
 • Gjendjen e stokut,
 • Kartelën e konsumatorit,
 • Kartelën e furnitorëve,
 • Kartelën e artikujve,
 • Normative e produkteve,
 • Administrimi nga distanca përmes smartphone,
 • Porosi nga distanca me paisje mobile etj.

BIT gjithashtu ofron paisje përcjellse harduerike nga prodhusit e ndryshëm si:
Tysso, Zebra, Metrologic, Elo, oCom, Sealan, Gsan, TouchWo, Pos Bank, Epson, Dell, Hp etj.

Dixhitalizo biznesin tuaj me ne! Bëhu pjesë e bizneseve të suksesshme.

Na kontaktoni:
📞 +383 45 483 333
📞 +383 48 483 333
✉️ info@bit-ks.com
‍💻 www.bit-ks.com
📍 Bulevardi Bill Clinton 10000 – Prishtinë – Rep. Kosovës

Bulevardi 'Bill Clinton' Prishtinë

Copyright @ 2022 BIT all right reserved.

Leave a Reply

Your email address will not be published.