BitMobile është aplikacion për bar kafe dhe restorant për të marrë porosi dhe printuar fatura direkt nga tavolina. BitMobile lidhet me BitRest dhe sistemet tjera financiare të kompanisë. Mundëson fiskalizimin e faturave në mënyrë automatike, përmes modulit të fiskalizimit. Kamarierët mund të përdorin aplikacionin për të marrë porosinë nga tavolina. Ata mund të zgjedhin tavolinën, […]