Kontakti

BUSINESS INFORMATION TECHNOLOGY (BIT) është kompania udhëheqëse në Kosovë në zgjidhje dhe shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit dhe të telekomunikimit.

+383 45 483 333
Bulevardi 'Bill Clinton' Prishtinë
info@bit-ks.com

Abonohuni Tani

Na Kontaktoni


    Copyright @ 2022 BIT All right reserved.