BIT CLOCK IN/OUT Aplikacioni BIT Clock IN/OUT është i thjeshtë për t’u përdorur dhe i lehtë për tu integruar. Aplikacioni ofron: Evidentimin i Stafit dhe i të punësuarëve, Evidentimi i hyrjes dhe daljes gjatë orarit të punës. Evidentimi i kohës së pauzes, Llogaritjet e orëve shtesë. Llogaritja e orëve gjatë Festave. Mundësohet përllogaritja e sakt […]

BitMobile është aplikacion për bar kafe dhe restorant për të marrë porosi dhe printuar fatura direkt nga tavolina. BitMobile lidhet me BitRest dhe sistemet tjera financiare të kompanisë. Mundëson fiskalizimin e faturave në mënyrë automatike, përmes modulit të fiskalizimit. Kamarierët mund të përdorin aplikacionin për të marrë porosinë nga tavolina. Ata mund të zgjedhin tavolinën, […]

BitReports është web aplikacion për android dhe iOS për raporte shitjesh në mobile. Aplikacioni gjeneron grafikë dhe raporte përmbledhëse në smartfon ose tabletë. Merr të dhënat nga sistemet financiare dhe gjeneron raporte shitjesh për ditë, orë, kategori, njësi, operator, dhe faturat e fundit etj

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

With growing competition from other beauty sources Ulta Beauty needed to better understand how its

With growing competition from other beauty sources Ulta Beauty needed to better understand how its…

With growing competition from other beauty sources Ulta Beauty needed to better understand how its…

With growing competition from other beauty sources Ulta Beauty needed to better understand how its…

With growing competition from other beauty sources Ulta Beauty needed to better understand how its…