Bit Pos – Program për shitje me pakicë dhe shumicë

BitPos është program shitjeje për dyqan, market, supermarket dhe rrjete pakice, librari, kozmetikë , veshëmbathje, dyqan i këpucve, barnatore, sanitari, teknik e bardhë etj. Me BitPos përpiloni fatura dhe i fiskalizoni ato.

BitPos lidhet me pajisjet moderne për menaxhimin e marketit dhe dyqaneve të pakicës si peshore rrjeti, skanues barkodesh, ekran për klientët, etj.

Me BitPos ju mund të menaxhoni shitjet, shërbimet, klientët, marketingun dhe raportet e shitjeve, raporte financiare dhe materiale.

Me BitPOs, listoni artikujt me gjendje, kosto dhe çmime. BitPos është i përshtatshëm për të gjithë llojet e bizneseve të pakicës, si markete, dyqane veshjesh, elektronike, bizhuteritë, parukeri, farmaci dhe biznese të ngjashme. Duke regjistruar artikujt qe tregtoni në këtë platformë, do të automatizoni proceset e punës, dhe si pasojë do ti kurseni vetes shumë kohë dhe energji. Normalisht, kjo do të konvertohet në një rendiment më të lartë dhe vendime më të zgjuara, pasi pjesën më të madhe të punës do ta bëjë vetë sistemi.

BIT POS
 • Numër i pa kufizuar i përdoruesve
 • Numër i pa kufizuar i artikujve
 • Raporte financiare dhe materiale
 • Gjenerimi i statistikave
 • 100% komform ligjit
 • Komaptibil me të gjithë printerat fiskal
 • Mundësi të shumta pagese
 • Praktik, i thjeshtë dhe i sigurt
 • 24/7 përkrahje teknike
BIT REST
 • Numër i pa kufizuar i përdoruesve
 • Numër i pa kufizuar i artikujve
 • Numër i pa kufizuar i tavolinave
 • Numër i pa kufizuar i kompjuterve
 • Raporte financiare dhe materiale
 • Gjenerimi i statistikave
 • 100% komform ligjit
 • Komaptibil me të gjithë printerat fiskal
 • Mundësi të shumta pagese
 • Praktik, i thjeshtë dhe i sigurt
 • 24/7 përkrahje teknike
BIT REPORTS
 • Raporti i shitjës
 • Raporti sipas përdorusve
 • Raporti sipas artikujve
 • Raporti sipas porosive
 • Raporte ne kohë reale
 • 100% i sigurt

Leave a Reply

Your email address will not be published.