Bit Mobile – Program për porosi nga distanca

BitMobile është aplikacion për bar kafe dhe restorant për të marrë porosi dhe printuar fatura direkt nga tavolina. BitMobile lidhet me BitRest dhe sistemet tjera financiare të kompanisë. Mundëson fiskalizimin e faturave në mënyrë automatike, përmes modulit të fiskalizimit. Kamarierët mund të përdorin aplikacionin për të marrë porosinë nga tavolina. Ata mund të zgjedhin tavolinën, shtojnë artikuj në porosi, mbyllin dhe ndryshojnë tavolinën dhe turnin.

Comments are closed.