BUSINESS INFORMATION TECHNOLOGY (BIT)

është kompania udhëheqëse në Kosovë në zgjidhje dhe shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit dhe të telekomunikimit.

Produktet

Pse ne?

BUSINESS INFORMATION TECHNOLOGY (BIT) është kompania udhëheqëse në Kosovë në zgjidhje dhe shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit dhe të telekomunikimit.

Portofoli ynë i shërbimeve përfshin konsulencë në TIK, telekomunikacionit dhe rrjeteve, integrim të sistemit, implementim, shërbimeve të zhvillimit të softuerit, trajnime dhe përkrahje.

Gjithashtu ofron zgjedhje si:

  • Zhvillim Softuerik
  • Ruajtja dhe kthimi i të dhënave
  • Zgjidhjet për biznes (NAV, ERP)
  • Konsulenca dhe përkrahje

Siguri, saktësi dhe korrektësi.

Më shumë se 15 vite përvojë të kompanisë dhe me më shumë se 23 vite përvojë individuale të themeluesve tanë, ne e kemi fituar reputacionin për performancë të lartë dhe besueshmëri e cila është e bazuar në ofrimin e shërbimeve dhe produkteve të cilat përfaqësojnë inovacion dhe kualitet për një rang të gjërë të industrive.

Apple

Apple

Visual Studio Code

Visual Studio Code

SQLite

SQLite

Microsoft SQL Server

Microsoft SQL Server

Disa nga projektet tona:

Disa nga projektet tona:

10+

Produkte

800+

Klient Aktiv

10000+

Perdorues

95%

Vlerësimi Pozitiv

Na telefononi tani

Abonohuni tani

Na kontaktoni


    Bulevardi 'Bill Clinton' Prishtinë

    Copyright @ 2022 BIT All right reserved.