CategoriesUncategorized

BIT Shop – Program per shitje

Program për shitje.

Program i dedikuar veprimtari të ndryshme të bizneseve, të cilët bëjnë
shitjen me pakicë dhe shumicë.

Kontakti:
📞 +383 45 483 333
📞 +383 48 483 333
✉️ info@bit-ks.com
‍💻 www.bit-ks.com
📍 Rr. Rexhep Krasniqi (Obj.Nartel), 10000 – Prishtinë – Kosovë