CategoriesUncategorized

BIT Hotel – Program per hotele

Program për rezervime.

Program i dedikuar për hotele dhe biznese të tjera të veprimtarive të
ngjashme të rezervimeve.

Kontakti:
📞 +383 45 483 333
📞 +383 48 483 333
✉️ info@bit-ks.com
‍💻 www.bit-ks.com
📍 Rr. Rexhep Krasniqi (Obj.Nartel), 10000 – Prishtinë – Kosovë