BIT- Programi më i shitur në Kosovë

BIT është program shitjeje për dyqan, market, supermarket dhe rrjete pakice, për menaxhimin e shitjeve apo shërbimeve. Integrohet me sistemin e ri të fiskalizimit Me BIT përpiloni fatura dhe i fiskalizoni ato. BIT-POS lidhet me pajisjet moderne për menaxhimin e marketit dhe dyqaneve të pakicës si peshore rrjeti, skanues barkodesh, ekran për klientët, etj. Me Bitpos ju mund të menaxhoni shitjet, shërbimet, klientët, marketingun dhe raportet e shitjeve.

Programet më të kërkuara

CategoriesUncategorized

BIT Shop – Program per shitje

Program i dedikuar veprimtari të ndryshme të bizneseve, të cilët bëjnë shitjen me pakicë dhe shumicë.

Read More+
CategoriesUncategorized

BIT Parking – Programi per parkingje private

Program i dedikuar për parking, i cili ofron raporte të shumta rreth kohës së qendrimit të veturës.

Read More+
CategoriesUncategorized

BIT Hotel – Program per hotele

Program i dedikuar për hotele dhe biznese të tjera të veprimtarive të ngjashme të rezervimeve.

Read More+

Klientët Tanë